Η Εθνική Ασφαλιστική στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της εμπλουτίζει τη διοικητική της ομάδα με έμπειρα στελέχη

Ο κύριος Γιώργος Ζερβουδάκης αναλαμβάνει τα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων και ο κύριος Άγγελος Μπάρδας αναβαθμίζεται ως Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων Retail της Εθνικής Ασφαλιστικής

Αθήνα, 1 Μαΐου 2024

Η Εθνική Ασφαλιστική εξελίσσεται και προχωρά δυναμικά με τον μετασχηματισμό της, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Στο πλαίσιο αυτό, καλωσορίζει τον κύριο Γιώργο Ζερβουδάκη, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων.

Ο κύριος Γιώργος Ζερβουδάκης διαθέτει σημαντική εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο, έχοντας διατελέσει ChiefSalesOfficerστη Generali, επικεφαλής Δικτύων Πωλήσεων στη Metlife και MarketingDirectorστην Allianz.

Με αναλογιστικές και μαθηματικές σπουδές, αναμένεται να εμπλουτίσει τη διοικητική ομάδα της εταιρείας με στόχο να σταθεί ακόμα πιο αποτελεσματικά δίπλα στους ασφαλισμένους της.

Παράλληλα, ο κύριος Άγγελος Μπάρδας, oοποίος έχει πολυετή εμπειρία και συνεργασία στο τμήμα των Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, αναβαθμίζεται ως Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων Retail της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κύριος RobertGauci, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να καλωσορίσουμε ένα νέο διοικητικό στέλεχος στην Εθνική Ασφαλιστική, ώστε να εμπλουτίσουμε την ομάδα μας με άτομα του κλάδου τα οποία έχουν το ίδιο πάθος με εμάς για την αποτελεσματική υποστήριξη των ασφαλισμένων. Ταυτόχρονα, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που αναβαθμίζουμε μια ήδη μακρόχρονη και ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία. Είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό το νέο κεφάλαιο συνεργασίας που ανοίγουμε, θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε την επόμενη μας μέρα με σιγουριά και αυτοπεποίθηση».

Share it!