Τρεις γυναίκες, ένας στόχος. Να μπορείς να συνεχίζεις!

Η Κατερίνα, η Έφη και η Αλεξάνδρα ξεδιπλώνουν τις αλήθειες τους γύρω από τον καρκίνο του μαστού και υπογραμμίζουν την ανάγκη για σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση 🩷 Δες τις ιστορίες τους!

Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2024
Αλεξάνδρα Κασκάνη
Αλεξάνδρα ΚασκάνηΗ αυτοεξέταση μαστού στα 16 της, της έσωσε τη ζωή
Έφη Πανούση
Έφη ΠανούσηΗ ιστορία της ως survivor δίνει δύναμη σε άλλες γυναίκες
Αλεξάνδρα Δουδέση
Αλεξάνδρα ΔουδέσηΗ πρόληψη & έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σώζουν ζωές

Τρεις γυναίκες της Εθνικής Ασφαλιστικής, η Κατερίνα, η Έφη και η Αλεξάνδρα, οι άνθρωποί μας, ενώνουν τις φωνές τους στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, και μοιράζονται τις προσωπικές τους ιστορίες και μαζί ένα ηχηρό μήνυμα για σωστή ενημέρωση, πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση.

Στο μαζί κρύβεται η δύναμη 💪

Η Αλεξάνδρα ήταν μόλις 16 ετών, όταν διαβάζοντας ένα νεανικό περιοδικό έπεσε πάνω σε ένα άρθρο για την αυτοεξέταση του μαστού. Από εφηβική περιέργεια ακολούθησε τις οδηγίες του περιοδικού και προς έκπληξή της ψηλάφισε κάτι ύποπτο. Ακόμα θυμάται πώς όλο αυτό, που ξεκίνησε τυχαία σε μια τόσο τρυφερή ηλικία, τελικά της έσωσε τη ζωή!

Η Αλεξάνδρα είναι 16 χρόνια Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής της Εθνικής Ασφαλιστικής

Η Έφη κατά την υποβολή της στον τυπικό υπέρηχο μαστού, σοκαρίστηκε όταν η γιατρός της ανακοίνωσε ευθέως ότι έχει καρκίνο του μαστού. Δε μπορούσε να πιστέψει στα αφτιά της. Κι ενώ στην αρχή θύμωσε, στη συνέχεια πείσμωσε και ευγνώμον πια υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι θα είναι εκεί, για τις γυναίκες που έρχονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού, δίνοντάς τους δύναμη.

Η Έφη είναι 15 χρόνια Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής της Εθνικής Ασφαλιστικής

Η Κατερίνα, βιώνοντας την εμπειρία μιας συναδέλφου και καλής φίλης που νόσησε από καρκίνο του μαστού, κινητοποιήθηκε και υποβλήθηκε και η ίδια σε προληπτικές εξετάσεις. Εντόπισε κάτι ευτυχώς εκτός κινδύνου, όμως παρόλα αυτά είναι εκεί δίπλα στις ασφαλισμένες της γιατί γνωρίζει καλά ότι η πρόληψη και η άμεση αντιμετώπιση σώζουν ζωές.

Η Κατερίνα είναι 26 χρόνια Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής της Εθνικής Ασφαλιστικής

Και οι τρεις τους, θεωρούν ότι η αποδοχή και η συλλογικότητα είναι το «κλειδί» για ένα πιο ανθρώπινο αύριο. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να νιώθει μόνη στον αγώνα της κατά του καρκίνου του μαστού. Στο μαζί κρύβεται η δύναμη. Και η Εθνική Ασφαλιστική είναι εδώ ακριβώς για αυτό, για να μπορείς να συνεχίζεις έχοντας δίπλα σου ένα εκτεταμένο δίκτυο υγείας και Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που σε καταλαβαίνουν και είναι πάνω από όλα άνθρωποι!

Share it!